Selvportrett.png
 
 

Hvem er jeg?

Hele livet har jeg levd for å være kreativ - å skape er det jeg gjør. Etter å ha gått på kunstlinje på videregående, gikk jeg imidlertid videre på NTNU, hvor jeg noen år senere gikk ut med en mastergrad i nanoteknologi. Det var ikke det eneste jeg hadde med meg fra Trondheim: En forlovede, ei jente på to år, en lillebror i magen og noen mange titalls strikkeplagg ble også med. Litt senere, i permisjon med minstemann, stresset jeg med å finne min første ordentlige, gjerne studierelevante jobb, mens hjertet mitt lengtet etter kreative sysler.

En kald januardag i 2016 farget jeg garn for første gang, inspirert av alt det flotte jeg hadde sett på Oslo strikkefestival et par måneder før. Med konditorfarge og restegarn oppdaget jeg hvor morsomt dette var, og plutselig hadde jeg kjøpt inn 5 kg ufarget garn og noen bokser syrefarge nok til å ta de første fomlende stegene ut i å starte en nettbutikk. Derfra ballet det på seg, og jeg endte med å aldri søke noen nanoteknologijobb.

All produksjonen min foregår på vårt vesle kjøkken. Det henger garn til tørk i hele huset. Jenta på fire år kan navnet på alle fargenyanser. Hodet mitt er fylt av farger og ideer. Kjøkkenbordet er dekket av regnskapspapirer. Jeg forbereder ufarget garn til sent på kveld. Det er mye jobb å drive for seg selv, men så fantastisk gøy som det er! Jeg er så takknemlig for at nettopp dere gir meg denne muligheten. Tusen takk!